På eventyr i Ørsta

image

Eg har vore så heldig å få besøke Ørsta, bu på Ivar Aasens hotell og snakke med Ørstaungdommar. Skulebesøk (og bibliotekbesøk) kan vere svært fint, og spesielt når eg blir møtt av så mange hyggelege folk.

image

På biblioteket kom klassane puljevis, sette seg på rad og rekke. Nokre syntest fremste rad var skummel, andre ville helst sitje nærast muleg. Eg fekk eit godt tips frå ein på fremste rad. Han viste meg korleis eg kunne sjekke Facebook på mobilen, utan at læraren merka det. For det er klart, det er ingen som ikkje har Facebook. 

image

Turen gjekk vidare til Sæbø der eg vart møtt av ei stjerne på Smartboardet, med namnet mitt inni. Dette er det første Microsoft Word-kunstverket som har blitt tileigna meg. Det er stas! Eg måtte sjølvsagt bli tatt bilete av saman med kunstverket, og eleven som tok biletet kunne sine saker. Eg fekk påpakning for at eg ikkje såg direkte i kameraet – og slikt er det viktig å få riktig. 

image

Siste stopp var Vartdal ungdomsskule, som trass i all snøen som har komme det siste døgnet, tok svært varmt imot meg. Elevane hadde allereie lese seg eit godt stykke inn i Utfor, og eg fekk lese vidare for dei. Etterpå hadde dei mange gode spørsmål.

Asfalten var regnvåt onsdag då eg landa på Hovden. I dag sa eg farvel til eit majestisk vinterlandskap, med kneisande fjell og mjuk tåke.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *