Tilbake til ungdomsskulen

På fredag var eg tilbake på min gamle ungdomsskule. Mange gongar har eg gått gjennom desse gangane, stressa eller nysgjerrig skrivande i notatboka mi. Smådeppa eller småforelska. Som regel den som ikkje stakk seg fram og som var stille i timane. 

Sidan det var nydeleg flott vêr, gjekk eg til skulen. Litt tidleg ute, så eg fann ein knaus å klatre opp på. Eg forstår at det er bloggar om klede etc som gjer det stort her i verda, så her er eit bilete av dagens outfit. Tatt frå ein svært gunstig vinkel.

image

Inne i gymsalen, som ser mindre ut enn eg hugsar, står stolane på rekke. Alt er gjort klart.

Etter kvart kjem elevane og fyller rommet med liv.

image

Det var kjekt å møte elevane, og kunne fortelje frå då eg sjølv gjekk på skulen og såg med nysgjerrige auge på alt rundt meg. Elevane var entusiastiske og lyttande, og etter den første presentasjonen fekk eg ein av dei største klappeseansene eg har hatt. Dei hjelpte meg òg til å forstå at Facebook (og Facebook-page) er litt for gammaldags. Dei var meir interesserte i vite Instagram-namnet mitt. 

No har eg brukt helga til å skrive master, og planlegge neste veke. Då blir det lengre strekk i bil, og nye stader å bu nærast kvar kveld. Allereie i dag startar eg på turen sørover, og det kunne ikkje vore betre vêr her på Sunnmøre. 

image

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *