Samjobbing

Éin av grunnane til at vi bestemte oss for å reise til Lisboa, var fordi det verka som dei hadde mange gode plassar for coworking. Ein stad der du anten kan droppe inn for ein dag, eller leige eit kontorlokale for éin månad, to, tre, slik som vi skal gjere.

Plantane veks nedover veggen på Cowork Central

Vi sjekka ut mange ulike stader og det er tydeleg at dette er populært, for fleire av dei stadene vi ønska å leige, var fullbooka.

Det finst svært ulike typar, frå å leige ein pult inne i ein buss (eller ein heil buss, viss du har eit større team) i Village Underground til meir streite stader, som beta-i.

Nokre har brainstorma på dette rommet på Cowork Central

I går sjekka vi ut Cowork Central, som låg perfekt plassert nede ved elva Tejo. Plantar hang nedover veggen og sola skein inn vindauget. Det var mange ulike rom, kreativt utforma og innreia. Men dei hadde ikkje ledige permanente deskar – og var relativt dyre, så vi ville teste ein annan stad òg.

Tilfeldigvis gjekk vi forbi eit nyopna coworking space like i nabolaget vårt og bestemte oss for å teste ut dette. Det verka perfekt … (to be continued, som dei seier)

Høgt over husa, nydeleg utsikt frå badet på Cowork Central
Fint dekorert vask på Cowork Central

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *