Coffices i Bergen: Starbucks

Open: 07.00 – 21.00 (09.00 – 21.00 (20.00)
Kjøttbasaren Bergen, Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen

Internett: Ja
Storleik på borda: liten
Stikkontakter: Ja
Atmosfære: Grei, men ofte kaldt i lokalet
Enkel kaffe: kr 27,-

image

Som ein av dei få kafeane i Bergen som opnar kl sju, er Starbucks eit fint alternativ for ei tidleg jobbeøkt. Nytrukket kaffe og te kostar 27,- og det er roleg så tidleg på formiddagen. 

Det største minuset er at det ikkje er ordentlege jobbebord. Borda er små og ustabile, det same er fleire av stolane. Det er muleg å sitje på vindaugsrekka og sjå utover byen, men der er borda òg tynne. Viss du liker å ha støtte for underarmane på bordet er det vanskeleg å finne det her. Dessutan kan det ofte vere kaldt. 

image

Dagens ekspertkommentator kommenterer kor slitte dei grå stolane er på kantane, og at dei ser veldig amerikanske ut. Det tar ikkje meir enn et kvarter, så kjem store pappesker inn i rommet, og nett dei stolane vi sit i blir skifta ut til nokon større, brune stolar. Desse også svært amerikanske, men kanskje meir slitesterke – og meir behagelege. På biletet under ser du dei grå stolane som blei pakka bort i pappesker. 

image

Det var ingen musikk over høgtalarane medan vi var der. Ekspertkommentatoren meinte kaffien ikkje smakte godt, men teen eg drakk var god. 

Pluss: Lang opningstid, tidleg open og kan vere roleg. Fin utsikt til byen. 

Minus: Ustødige bord til å jobbe på, og ofte kaldt. 

image

(Dette er tredje kafé i serien Coffices i Bergen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *